clauwolf

CLAUDIA JACINTHA

 

Claudia Jacintha is healer, opsteller, counselor en opleider. Zij neemt haar kleurrijke ervaringen en lessen in dit leven als mens, vrouw, moeder, dochter, zus, partner, manager, zelfstandig ondernemer en student mee in wie zij is en wat zij doet. En daarnaast een schat aan kennis en ervaring door alle opleidingen die Claudia volgde en mensen die zij mocht begeleiden. De healingen, de individuele systemische counseling, het trainen in en begeleiden van familieopstellingen en bewustzijnsontwikkeling doet zij op een bevlogen, liefdevolle en intuïtieve wijze.

Haar passie voor systemisch werk begon in 2012 toen zij onverwachts representant was in een familieopstelling en dit als wonderbaarlijk helend ervaarde. Tesamen met haar liefde voor paarden en mensen leidde dit naar de opleiding ‘Systemische coaching met paarden’ en vervolgens de opleidingen ‘Familie- en organisatie opstellingen’ bij Elmer Hendrix (IVSW, 2015 en 2016). Sindsdien heeft Claudia honderden opstellingen begeleid en de vreugde beleefd van het lesgeven. Claudia verwoord haar liefde voor systemisch werk zo: 'Systemisch werk is mijn passie, het doordringt mijn leven, heelt mijn verleden en mijn toekomst en daarmee dat van mijn zoon, mijn systeem en iedereen die ik mag begeleiden met dit prachtige werk.'

De opleiding Geestelijke Heelkunde die Claudia in 2022 volgde bij Heremitage volgens de energetische healing methode van Marianne Looij betekende een voor haar gevoel voorbestemde ontwikkeling en zelfs omwenteling in het helende werk wat zij tot nu toe deed. Het heeft haar passie om dienstbaar te zijn aan de heling van iedereen die zij ontmoet en hiervoor open staat alleen maar verder aangewakkerd. Daarmee wil zij een bijdrage leveren aan het brengen van meer Licht en Liefde op deze aarde, in tijden waarin de mens meer dan ooit voor de opgave staat zichzelf te bevrijden van trauma en de ketenen die door de eeuwen en levens heen zijn aangebracht door mensen die op zichzelf en macht gericht zijn en niet op vrede en het welzijn van het collectief.

Andere opleidingen die Claudia volgde in de afgelopen 25 jaar zijn: intuïtieve ontwikkeling, healing, reading, yoga, mediumschap, reiki, meditatie, lifestyle-coaching en brainmanagement mental wellness.

logo

WIE BEN IK?

Wie ben ik (who am I)? Ik Ben. En de wijze waarop ik als Claudia Jacintha in het leven sta, dat is beschreven in mijn gedicht hieronder. Het geeft een gevoel weer, een intieme pure zachte kracht, het intens vrouwelijke dat in liefde omarmt. Het laat een visioen zien, van de witte gevederde Elven-Koningin die met haar gidsen en metgezellen het witte licht van liefde, vrijheid, waarheid en heling brengt, met een open hart en een open mind....

Now, my Beloved,
find your comfort in this feathered nest,
your warm and loving base.
 
How pure you are,
immaculate female Truth.
Holding you soft and gentle
is a symbol
of everything I AM
and everything
I have to give

logo

DANKBAARHEID

 

Ik ben in mijn leven bijgestaan door een aantal heel dierbare lieve schatten, die net als ik door uiterlijke omstandigheden zijn gedreven tot een zoektocht naar de waarheid en daardoor terecht zijn gekomen in een innerlijk en o zo bevrijdend proces. Ik ben daar oneindig dankbaar voor. We loodsen elkaar soms door diepe dalen en delen het grootste geluk. Wat een magisch cadeau om dit samen te mogen be-leven!

En er zijn geen woorden te vinden om mijn dankbaarheid te beschrijven voor de liefdevolle kracht die mij bewogen heeft om over dit padloze pad terug te keren naar mijZelf. En op dat pad waren het Mooji, Papaji, Ramana Maharshi, Nisargadatta Maharaj, Rupert Spira en Bentinho Massaro die hun Licht schenen op mijn sterke en eigenwijze mind en mij de waarheid lieten zien van wie ik Ben. Thank you Thank you Thank you!

logo