logo

OPLEIDING BEWUST OPSTELLEN

 

FAMILIEOPSTELLINGEN BEGELEIDEN VANUIT JE ESSENTIE

UNIEK, DYNAMISCH EN VERDIEPEND

 

JAAROPLEIDING 2023 START 14/15 JANUARI

LOCATIE: NAARDEN-VESTING

 

** vroegboekkorting € 250,00 als je je aanmeldt vóór 1 december 2022**

 

De jaaropleiding BEWUST OPSTELLEN 2023 start op 14 en 15 januari. De opleiding is uniek in haar soort! Je leert familieopstellingen begeleiden vanuit je Essentie, met werkelijk aandacht voor jouw heelwordingsproces. Uniek dankzij de combinatie van systemisch werk met healing, intuÏtieve ontwikkeling, lichaamsbewustzijn en verruiming van je bewustzijn. Verder zijn het maar liefst 22 inspirerende dagen, elk met een eigen thema, een dynamisch geheel van waarnemen, voelen, ervaren, verbinden, loslaten, reflecteren en doen. Verfrissend nieuw en veelzijdig in opzet, voorbij oude systemen en passend bij een nieuwe tijd: liefdevol, krachtig en verbindend.
We komen daarom samen in een kleine groep van maximaal 10 gelijkgestemde mensen in een vertrouwelijke sfeer. De ruime aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en de heling van je systeem op meerdere lagen vanuit verschillende disciplines geven jou de kans om jezelf te bevrijden van wat in de weg staat van
een vrij en gelukkig leven!
Life-changing voor jezelf, je naasten en iedereen die je ontmoet en hiermee straks van dienst kunt zijn.

Ik zie je, graag in januari bij de opleiding! Hartelijke groet, CLAUDIA JACINTHA

Ga naar de pagina 'Opleiding Bewust Opstellen' voor alle details:

OPLEIDING BEWUST OPSTELLEN

 

logo 

 

FAMILIEOPSTELLINGEN

liefde-leven-leiderschap

 

JE KUNT DEELNEMEN OP DE VOLGENDE MIDDAGEN

van 12.30 - 17.00 uur

 

2022 

ZONDAG 11 DECEMBER

 

2023

ZONDAG 22 JANUARI, ZATERDAG 18 FEBRUARI,

ZONDAG 19 MAART, ZONDAG 16 APRIL

OPSTELLINGEN MET THEMA VRIJHEID VRIJDAG 5 MEI

ZONDAG 4 JUNI, ZATERDAG 1 JULI

 

LOCATIE NAARDEN-VESTING

 

Een FAMILIEOPSTELLING heelt en bevrijdt! Het is een schitterende manier om te onderzoeken wat de reden is waarom je leven nog niet stroomt. Je ontdekt welke situaties en emoties nog niet vrij zijn van conditionering en trauma.
Opstellingen geven je inzichten die andere keuzes mogelijk maken, zodat een helende beweging kan ontstaan naar een gelukkig leven. Als jeZelf en in een harmonieuze verbinding met je omgeving.
Met een systemische opstelling kun je jezelf ten diepste bevrijden van dat wat in de weg staat om meer onbevangen in het leven te kunnen staan, los van de uiterlijke omstandigheden.

Je VRAAG kan gaan over elk levensgebied waar je belemmeringen ervaart, zoals in relaties, familie en werk, verlangens, levensmissie, de oorzaak van ziekte en over bijvoorbeeld helderheid over keuzes en mogelijkheden.
De bewegingen tijdens de opstelling, het beeld van de essentie van wat speelt en de diepe helende werking op zielsniveau doen verder moeiteloos het werk. 
We werken in een klein groepje, waarvan de deelnemers representant kunnen staan voor personen uit je familiesysteem en/of elementen uit je vraag. 

Ik begeleid de opstellingen vanuit mijn hart: liefdevol, open en intuïtief. Meer informatie over familieopstellingen vind je HIER!

 

healing-logo

 

HEALING

 

HELEN VAN JE ENERGIESYSTEEM

 

KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR EEN HEALING

 

healing-logo

 

claurots2

IK ZIE JE!

LIEFS, CLAUDIA JACINTHA

Systemisch werk is mijn passie, het doordringt mijn leven, heelt mijn verleden en mijn toekomst en daarmee dat van mijn zoon, mijn systeem en iedereen die ik mag begeleiden met dit prachtige werk. Ik zie je graag in de opleiding, bij een training, een familieopstelling of individuele systemische counseling.
Je bent van harte welkom om de bevrijdende werking te ervaren van mij intuïtieve en holistische werkwijze.

logo