vrouwhappyvierkant

INDIVIDUELE COUNSELING

 

Een opstelling lost op en bevrijdt! Altijd al, en zeker in de bijzondere tijden waarin we collectief terecht zijn gekomen, zijn familieopstellingen een schitterende manier om te onderzoeken waar je leven nog niet stroomt. Je ontdekt waar jouw ideeën en de manier waarop je situaties en emoties soms beleeft nog niet vrij zijn van conditionering en trauma.

Opstellingen geven je nieuwe inzichten terwijl je je beweegt naar een leven in harmonie, als jeZelf en in verbinding met je omgeving. Je kunt jezelf ten diepste bevrijden van dat wat in de weg staat om meer onbevangen in het leven te kunnen staan, los van de uiterlijke omstandigheden.

Je vraag kan gaan over elk levensgebied waar je belemmeringen ervaart: relaties, familie en werk, verlangens, levensmissie, de oorzaak van ziekte en over bijvoorbeeld helderheid over keuzes of je missie.

Bij individuele counseling kijken we wat het beste bij jou past binnen de verschillende vormen van opstellingen waar ik mee werk: tafelopstellingen, met paarden en in de natuur. Ook is een combinatie van individuele sessies met een familieopstelling tijdens een van de maandelijkse workshops een geweldige manier om door alle blokkades heen te gaan en weer helemaal terug te komen bij jeZelf!

In overleg combineren we dat het liefst in 5 sessies. Dat is doorgaans voldoende om jou nieuwe inzichten te brengen en op een diep niveau heling te brengen.  Je leert daarnaast ook om je gedachten en emoties op een andere manier te zien en te ervaren, vanuit jezelf, zodat je leven in Essentie weer goed zal voelen!

Je kunt mij rechtstreeks mailen als je een afspraak wil maken of vragen hebt over individuele systemische counseling: claudiajacintha@bewustopstellen.nl

 

logo