healing-logo

HEALING PRAKTIJK
LEEF DE LIEFDE

 

 

dsc_0960

HELEN VAN JE ENERGIESYSTEEM

_________________

AARDEN, OPLOSSEN, VERBINDEN, STROMEN, BEKRACHTIGEN, VERHELDEREN

METHODE
De healingmethode die ik toepas is spirituele healing of geestelijke heelkunde en een uitgebreide manier om je hele energiesysteem te scannen en op alle lagen te helen. Ik kijk en voel ik waar zich blokkades bevinden en zorg ervoor dat de energie op die plekken weer kan doorstromen. De afgevoerde gestagneerde energie maakt plaats voor frisse, lichte en liefdevolle energie. Een belangrijk deel van de healing is ook het aarden of gronden. Door dingen die we in ons leven meemaken zijn we vaak niet meer geheel in ons lichaam aanwezig en de healing zet je weer met met beide voeten op de grond. De healing brengt je energiesysteem in balans en zorgt voor integratie van alle facetten, van de aardse tot en met de hele subtiele frequenties. Alles stroomt weer door, je kunt weer beter voelen, je voelt je beter en meer ontspannen. Je hele systeem is beter in staat om zelf af te voeren, te transformeren en in evenwicht te blijven. Die innerlijke balans zal uiteindelijk ook in uiterlijke omstandigheden zichtbaar zijn.

DE OORZAAK HELEN
De oorzaken van blokkades kunnen op vele vlakken liggen en hebben meestal hun oorsprong in trauma, of dat nu groot of klein is en bewust of onbewust. Dit kan in je huidige leven zijn ontstaan, maar ook door geërfde patronen en trauma in de voorouderlijnen of bijvoorbeeld vorige levens. Naast het helen van je eneergiesysteem zal ik jou tijdens of na de healing informatie doorgeven die ik heb gezien en gevoeld, waardoor je ook meer inzicht krijgt in de essentie van wat er bij jou speelt. Dat wat ik zie en voel komt als informatie in de vorm van symbolen, kleuren en een weten van de betekenis daarvan.

WAT BRENGT HET JOU?
De healing die je ontvangt is een proces van aarden, oplossen, verbinden, stromen, bekrachtigen en verhelderen. Met als doel om jou te bevrijden van bewuste en onbewuste stagnatie in je energiesysteem waardoor je je fijner en vrijer voelt om meer jezelf te zijn, je beter te voelen, meer energie te ervaren en makkelijker kunt kiezen om dat te doen in je leven wat je hart je ingeeft.

 

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN!

 

scroll-down

WIE BEN JIJ?

_________________

Je loopt op één of meerdere vlakken aan tegen dingen die je belemmeren in je dagelijks leven. Je ben toe aan het oplossen daarvan op een grondige manier, waarbij de oorzaak wordt geheeld!

Je kunt een healing doen bij een veelheid aan klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak: 
depressie, burn-out, chronische vermoeidheidsklachten, PTSS, restklachten na operaties, hoofdtrauma, ziektes en bevallingen, restklachten na stoppen bij verslavingen (roken, alcohol, drugs, medicijnen), allergieën, slapeloosheid, migraine, hyperventilatie, oorsuizen, duizeligheid, seksuele stoornissen, problemen rondom zwangerschap en zwanger willen worden, huilbaby's, angsten, overgevoeligheid, ADD/ADHD, concentratiestoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, stemmen horen, woedeaanvallen, niet kunnen voelen, vergroten (lichaams-) bewustzijn, somatisch onverklaarbare klachten, relatieproblemen etc.

De healingmethode is zeer uitgebreid. Ik adviseer je daarom in ieder geval twee keer te komen, zodat ik het hele energiesysteem ook op de subtielere lagen kan helen.
 

AFSPRAAK HEALING

 

pioenrozen2

WIE BEN IK?

CLAUDIA JACINTHA

_________________

 

claurots2

 

Mijn naam is Claudia. Ik ben een mens met een grote liefde voor mens en dier, moeder van een zoon van 22 jaar en healer, opsteller, counselor en trainer. Mijn twee paarden en vijf katten verrijken mijn leven, net als alle andere wezens om mij heen en die ik ontmoet en mag begeleiden. Ik neem een schat aan ervaringen mee in wie ik ben en wat ik doe, dankzij het leven zelf, de kennis en ervaring door alle opleidingen die ik volgde en het mooie helende werk dat ik op een bevlogen, liefdevolle en intuïtieve wijze doe.

De opleiding tot Geestelijke Heelkunde Therapeut die ik volgde bij Heremitage volgens de energetische healing methode van Marianne Looij betekende een voor mijn gevoel een voorbestemde ontwikkeling en zelfs omwenteling in het helende systemische werk wat ik tot nu toe deed. Het heeft mijn passie om dienstbaar te zijn aan de heling van iedereen die ik ontmoet en die hiervoor open staat verder aangewakkerd.
De verbinding tussen mens en dier is iets magisch en helend voor beiden. Mogen bijdragen aan het welzijn en de spirituele groei van mens en dier en de wereld mooier en lichter maken, is waarom ik hier ben.

Andere opleidingen die ik volgde in de afgelopen 25 jaar zijn: familie- en organisatieopstellingen (Elmer Hendrix, IVSW 2015), intuïtieve ontwikkeling, healing, reading, yoga, mediumschap, reiki, meditatie, lifestyle-coaching en brainmanagement mental wellness.
 

scroll-down

 

LIEFDE IS WAT WE ZIJN
LIEFDE HEELT

_________________

quoteweareone

konijnvierkant

1quoteliefdeisgroots

 

scroll-down

 

ENERGIESYSTEEM

_________________


Het menselijk energiesysteem is een geheel van met elkaar in verbinding staande energetische lagen die verschillen in frequentie en functie.
Er zijn vier bewustzijnslagen, het persoonlijk zelf, hoger zelf, kosmisch zelf en het innerlijk kind, die fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten in zich dragen.
Het hele menselijke energiesysteem maakt deel uit van de healing, waarbij ik als healer de helende ernergie doorgeef! Met onbeschrijflijk veel dank aan mijn gidsen, engelen, meesters en elven :-)

 

vloerkleedtotsurton2

PRAKTISCHE INFORMATIE

_________________

MOGELIJKHEDEN

 • Je kunt een afspraak met mij maken van maandag tot en met zaterdag.
 • De healing, met voor- en nabespreking, duurt minimaal 1,5 uur maar meestal 2 uur.
 • Een volledige healing waarbij ik alle lagen grondig doorwerk voor een optimaal effect,
  neemt twee sessies in beslag.
 • Wil je echt een nieuwe start maken en essentiële veranderingen realiseren in je leven?
  Dan adviseer ik een traject van 3-5 sessies, waarvan idealiter 1 of 2 systemische opstellingen.
 • Informatie over opstellingen, zowel individueel als in een groep, vind je elders op deze website.
 • Kom je voor 5 healingen / opstellingen binnen een periode van 6 maanden, dan ontvang je 20% korting.

 TARIEVEN

 • € 123,00 (tarief 2023) voor een sessie van 1,5 - 2 uur.
 • Annuleren kan kosteloos tot 2 dagen voorafgaand aan de afspraak.
 • Zie verder de algemene voorwaarden op deze website.

 

healing-logo

HEALING PRAKTIJK
LEEF DE LIEFDE

CLAUDIA JACINTHA
Provenierslaan 5, Harderwijk
06-55763366

   

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN HEALING!

 

I AM a free spirit
IK BEN aangesloten bij het Universum
Vergoedingen komen in de vorm van zegeningen:
Liefde, Licht, heling, welzijn en wijsheid!

healing-logo