logo-vrouw-hond

ONTSPANNEN VERBINDING
MENS EN HOND

nancyboswidescreen


MASSAGE VAN JE HOND
HEALING VOOR JOU

_________________

Terwijl Nancy je hond een massage geeft,
ontvang jij een healing van Claudia.


SAMEN IN 4 LIEFDEVOLLE SESSIES NAAR EEN ONTSPANNEN VERBINDING
De gezamenlijke sessies brengen jou en je hond in 4 op elkaar afgestemde delen ontspanning en herstel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau door bevrijding van bewuste en onbewuste blokkades in je energiesysteem. Jullie voelen je allebei fijner en vrijer om jezelf te zijn, in je eigen kracht en in een gezonde onderlinge verhouding. Met frisse energie weer samen dingen doen dankzij een mooi onderling contact gebaseerd op vertrouwen!

Ons menselijk energiesysteem, en ook dat van dieren, is een geheel van met elkaar in verbinding staande energetische lagen die verschillen in frequentie en functie. Er zijn vier bewustzijnslagen, het persoonlijk zelf, hoger zelf, kosmisch zelf en het innerlijk kind. Het hele energiesysteem maakt deel uit van de healing en de massage. Het is een proces van aarden, oplossen, verbinden, stromen, bekrachtigen en verhelderen. 

De helende ernergie stroomt via ons naar jou en je hond, er is aandacht voor jullie verbinding samen en andere mensen in het leven van je hond. Wij voelen en ervaren tijdens de sessie wat voor elk van jullie apart en voor jullie samen van belang is en we schonen en verbinden op de diepere energetische lagen jullie relatie.

OF WIL JIJ EERST EEN KEER KENNISMAKEN MET ONZE UNIEKE METHODE?
Je kunt ook eerst komen ervaren en voelen wat wij voor jullie samen kunnen doen door een enkele sessie te boeken op één van de speciaal hiervoor georganiseerde dagen, zie de

 AGENDA

 

logo-vrouw-hond

MASSAGE VAN JE HOND

_________________

De massage, het bewust aanraken en helen van je hond heeft veel positieve effecten op zowel zijn lichamelijke als mentale gezondheid. Het is een afstemmingsproces dat maakt dat je hond weer bewust is van zijn eigen ik, terug komt naar het hier en nu, zijn eigen lichaam voelt en daarop kan en mag reageren. Ik werk tijdens de massage in een directe en liefdevolle verbinding met de hond en kijk goed wat hij wel of niet prettig vindt. De hond ervaart dat hij volledig mag ontspannen, hij moet even helemaal niks en mag alles over zich heen laten komen. Alle spanning die de hond in zijn lijf heeft, mag hij los laten, alle prikkels die teveel zijn mag hij leren beter te verwerken. De hond komt beter in zijn lijf en minder in zijn koppie.

Onze honden spiegelen ons, krijgen soms met hoge of inconsequente verwachtingen te maken en nemen onbewust zoveel last van ons op, dat ze daardoor onbedoeld in onbalans zijn en niet meer goed kunnen functioneren. Net zoals wij soms moeite hebben met alle prikkels, emotie, hectiek om ons heen, zo ervaren onze honden dit ook zo en misschien zelfs wel veel intenser dan wij mensen, omdat zij niet kunnen zeggen: ‘Ik ga even uit de situatie’. Je hond leert tijdens de massage dat hij zichzelf kan uiten door lichaamstaal te laten zien en aan te geven hoe ver de ander kan en mag gaan. Dit zonder enige vorm van dwang, want de hond heeft altijd een keus. De gewaarwording ‘in fysiek gevaar zijn’  plaats voor ‘ik ben veilig’.

Naast ontspanning en ontspannen verbinding met zijn mens is hondenmassage ideaal ter ondersteuning bij lichamelijke klachten of beperkingen, gedragsproblemen en hele actieve honden of sporthonden. Je krijgt ook tools mee die de band tussen jou en je hond nog verder versterken. Het gedrag wordt weer functioneel omdat de allesomvattende natuur, en de ziel in het bijzonder, niets anders wil. Dat is met recht dierenwelzijn!
 

HEALING VOOR JOU

_________________

Healing of geestelijke heelkunde is een manier om je hele energiesysteem op alle lagen te helen. Ik kijk en voel ik waar zich blokkades bevinden en zorg ervoor dat de energie op die plekken weer kan doorstromen. De afgevoerde gestagneerde energie maakt plaats voor frisse, lichte en liefdevolle energie. Oude patronen en pijn, weggestopte emoties, niet doorvoelde rouw en trauma van voorouders en uit vorige levens zijn de oorzaak van blokkades en emoties die je in je dagelijks leven en huidige relaties ervaart. De healing lost dit in essentie op en er ontstaat ruimte, voor jeZelf.

Een belangrijk deel van de healing is ook het aarden of gronden. Door dingen die we in ons leven meemaken zijn we vaak niet meer geheel in ons lichaam aanwezig en de healing zet je weer met met beide voeten op de grond. De healing brengt je energiesysteem in balans en zorgt voor integratie van alle facetten, van de aardse tot en met de hele subtiele frequenties. Alles stroomt weer door, je kunt weer beter voelen, je voelt je beter en meer ontspannen. Je hele systeem is beter in staat om zelf af te voeren, te transformeren en in evenwicht te blijven. Die innerlijke balans zal uiteindelijk ook in uiterlijke omstandigheden zichtbaar zijn.

De healing die je ontvangt is een proces van aarden, oplossen, verbinden, stromen, bekrachtigen en verhelderen. Met als doel om jou te bevrijden van bewuste en onbewuste stagnatie in je energiesysteem waardoor je je fijner en vrijer voelt om jezelf te zijn, in je kracht en met meer energie, zodat je makkelijker kunt kiezen om dat te doen in je leven wat je hart je ingeeft. 
Je bent weer in staat om vanuit je gevoel een authentieke en ontspannen verbinding aan te gaan met jezelf en anderen, zowel mens als dier. 

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR MIJ EN MIJN HOND!

 

meer

WIE ZIJN WIJ?

CLAUDIA JACINTHA en NANCY WIELANDT

_________________

 

claurots2     nancybosvierkant

 

CLAUDIA

Mijn naam is Claudia. Ik ben een mens met een grote liefde voor mens en dier, moeder van een zoon van 22 jaar en healer, opsteller, counselor en trainer. Mijn twee paarden en vijf katten verrijken mijn leven, net als alle andere wezens om mij heen en die ik ontmoet en mag begeleiden. Ik neem een schat aan ervaringen mee in wie ik ben en wat ik doe, dankzij het leven zelf, de kennis en ervaring door alle opleidingen die ik volgde en het mooie helende werk dat ik op een bevlogen, liefdevolle en intuïtieve wijze doe.

De opleiding tot Geestelijke Heelkunde Therapeut die ik volgde bij Heremitage volgens de energetische healing methode van Marianne Looij betekende een voor mijn gevoel een voorbestemde ontwikkeling en zelfs omwenteling in het helende systemische werk wat ik tot nu toe deed. Het heeft mijn passie om dienstbaar te zijn aan de heling van iedereen die ik ontmoet en die hiervoor open staat verder aangewakkerd.
De verbinding tussen mens en dier is iets magisch en helend voor beiden. Mogen bijdragen aan het welzijn en de spirituele groei van mens en dier en de wereld mooier en lichter maken, is waarom ik hier ben.

Andere opleidingen die ik volgde in de afgelopen 25 jaar zijn: familie- en organisatieopstellingen (Elmer Hendrix, IVSW 2015), intuïtieve ontwikkeling, healing, reading, yoga, mediumschap, reiki, meditatie, lifestyle-coaching en brainmanagement mental wellness.

NANCY

Mijn naam is Nancy, ik ben een moeder van een zoon en trotse eigenaar van onze eigen kleine roedel honden. Van jongs af aan ben ik een groot dierenliefhebber en vooral voor honden heb ik een grote passie. Als tiener van 15 jaar kwam ik voor tijdelijk vakantiewerk terecht bij een dierenasiel en sindsdien is mijn passie en liefde voor dieren alleen maar groter geworden.

 In de loop der jaren ben ik mij gaan verdiepen in het gedrag van honden (èn mensen). Ik heb verschillende trainersopleiding gedaan, workshops gevolgd, het 'besluit houder van dieren' gehaald en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds in de leer. Je raakt immers nog uitgeleerd over het gedrag van welk wezen dan ook.

Honden zijn enorm gevoelige dieren en wat ik in de praktijk veel tegenkom is dat honden heel veel emotie en spanning van de hun mens (eigenaren) overnemen. Ik wil hier graag iets mee doen en ben mij gaan verdiepen in het masseren, bewust aanraken en het helen van honden om zowel lichamelijke als geestelijke ongemakken bij de hond weg te nemen. Massage en healing helpt ze om te helemaal te kunnen ontspannen, zodat ze met de mens een nog veel betere band opbouwen. Het maakt mij heel blij om dit werk te kunnen doen en te zien hoe gelukkig honden hiervan worden. En natuurlijk daarmee hun mens!
 

scroll-down

 

SAMEN ONTSPANNEN, SAMEN HELEN
de weg naar een hechte relatie met je hond

_________________

leroyuitzicht2

nimbus

nancyhondmassage2

 

scroll-down

 

HOE ERVAREN ANDEREN DEZE UNIEKE SESSIES?

_________________

 

 

 

vloerkleedtotsurton2

PRAKTISCHE INFORMATIE

_________________

MOGELIJKHEDEN

 • Je kunt een afspraak maken voor de mens/hond sessies op woensdag en zaterdag.
 • De massage/healing combi sessie duurt 60 minuten.
 • Om essentiële veranderingen te kunnen realiseren in de relatie tussen jou en je hond
  bieden we een mens/hond traject alleen aan per 4 sessies.
 • Elk van de 4 sessies bevat specifieke onderdelen voor zowel jou als je hond
  en vormen samen één geheel.
 • Voorafgaand aan het traject vul je een online informatieformulier in over de hond
  en hebben we een kort online intakegesprek als voorbereiding.
 • Regelmatig organiseren we een kennismakingsdag waar je een losse massage/healing sessie kunt boeken.
 • Data voor het boeken van een kennismakingsessie:
  woensdag 1 februari, woensdag 15 februari, zaterdag 25 februari, woensdag 1 maart
 • Een extra losse massage voor de hond is rechtstreeks te boeken bij Nancy.
 • Een extra losse healing voor jou is rechtstreeks te boeken bij Claudia.

TARIEVEN

 • Traject 4 duo sessies mens/hond € 595,00.
 • Losse massage voor de hond van 1 uur € 65,00.
 • Losse healing voor jou van 1,5 - 2 uur € 123,00.
 • Korting voor extra sessies naast je traject van 4: 20%.
 • Kennismakingsessie massage/healing van 1 uur € 144,00.
 • Het betaalde bedrag voor de kennismakingsessie komt in mindering
  op het tarief van € 595,00 als je een traject van 4 sessies boekt.
 • Annuleren kan kosteloos tot 2 dagen voorafgaand aan de afspraak.
 • Zie verder de algemene voorwaarden op deze website.
   

logo-vrouw-hond

 

MENS EN HOND
ONTSPANNEN VERBINDING

CLAUDIA JACINTHA en NANCY WIELANDT
DUO SESSIES MOGELIJK OP WOENSDAG EN ZATERDAG
Provenierslaan 5, Harderwijk

NANCY 06-41549355

CLAUDIA 06-55763366

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN!

 

claudiawietsebhima


I AM a free spirit
IK BEN aangesloten bij het Universum
Vergoedingen komen in de vorm van zegeningen:
Liefde, Licht, heling, welzijn en wijsheid!

 

logo-vrouw-hond